De passie voor muziek was al vroeg aanwezig. Waar leeftijdgenoten spaarden voor een brommer investeerde ik in draaitafels, speakers en vinyl. Als 14-jarige begon ik muziek te draaien op feestjes bij bekenden en familie thuis, in buurthuizen en op kleine schuurfeesten. met 2 draaitafels en een zware bak vol met singles van vinyl.

Het draaien en presenteren in Discotheken is leuk maar de aantrekkingskracht van de Drive Inn Shows op veel verschillende locaties blijft groot. Een bruiloft, personeelsfeest, schuurfeest of dorpsfeest, elk feest heeft zijn eigen charme en muzikale karakter. Samen met LuimesAV uit Emmeloord worden heel veel feesten in, maar ook buiten de regio opgeluisterd met de muziek van

DJMARCBAKKER.

Glemmer beach

Marc Bakker-13 mb

 

In de krant staat een advertentie: De High Chaparral, Bar-Dancing in Emmeloord, zoekt een DJ.

Het is vrijdag, ik bel en krijg iemand aan de lijn die het prima vindt dat ik diezelfde avond kom draaien. Bij aankomst weet de uitbater, Piet Kreb, van niets. Een schoonmaker heeft mij telefonisch te woord gestaan.....Toch maar achter de knoppen: 'Laat maar zien wat je kan". Na een uur draaien meld ik me weer bij Piet. ' Heb je morgenavond wat te doen?' Met 17 jaar ben ik eigenlijk te jong maar ik mag gelijk blijven om de DJ vacature in te vullen.
Na enkele jaren Chap ga ik ook in Discotheek Bacchus te Heerenveen draaien. Daar heb ik uiteindelijk 20! jaar gestaan als DJ.

DJMARCBAKKER is inmiddels vele jaren een begrip in en buiten de regio Noordoostpolder. Voor een avond dansen en feest bent u hier op het juiste adres. Van Bruiloft tot Glemmer, Dorpsfeest tot Themaparty:

DJMARCBAKKER zorgt voor de juiste sfeer.

Vanaf 2017 ook actief voor Q Music The Party! en Q Music 4 uur Fout! Een avond feest incl de meest Foute Tracks, te boeken via Kyudo-events.nl

Party's Up!